Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Lihasupp pastaga

Eelroad

Lihasupp pastaga

PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
500 g veise-, sea- või lambaliha
toiduõli
2 sibulat, hakitult
2 porgandit, tükeldatult
4 sellerivart, viilutatult
425 g purustatud tomatikonservi
2 l lihapuljongit
500 g pastat
värskelt hakitud peterselli
Valmistusviis
Kuumuta suures potis veidi õli ja pruunista seal kuubikuteks lõigatud liha. Pruunistatud liha tõsta pannilt ja pane paberkäterätikule kuivama. Samas õlis pruunista sibulad ja pane liha tagasi potti. Lisa porgand, seller, purustatud tomatid ja lihapuljong, sega ja lase segu keema. Vähenda kuumust ja kuumuta kaane all u 15 minutit. Lisa supile pasta. Sega kergelt ja kuumuta suppi kaanega katmata potis veel 10 minutit või kuni liha ja pasta on pehmed. Serveeri hakitud peterselliga.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes