Eelroad

Forellitarrend

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Tarrend kiirsoolatud forellist. Tarrend peab vähemalt 3 tundi külmas tarretuma.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamisaeg u 20 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika forell väikesteks kuubikuteks ja võta vajaduse korral luud välja. Pane zhelatiinilehed 10 minutiks külma vette, pigista kuivaks ja lahusta kuumas sidrunimahlas. Vahusta koor. Lisa sellele zhelatiinisegu, kooresegune hapupiim, kalakuubikud, hakitud till, murulauk ja must pipar. Sega kõik ained ettevaatlikult läbi. Loputa väiksem rõngasvorm veega üle ja pane segu sellesse. Kata vorm kilega ja aseta vähemalt kolmeks tunniks külma tarduma. Kasta vorm hetkeks kuuma vette ja löö tarrend serveerimisvaagnale. Tarrend tuleb vormist kergesti välja, kui see keerata tagurpidi ja noaga tarrendi ja vormi vahelt kaasa aidata. Kaunista tarrend forellimarja, kurgi- ja sidruniviilude ning tilliga. Paku eelroana rootsi lauas keedetud kartulite ja röstitud rukkileivaga.
Serveerimisviis
Enne serveerimist lase külmas 3 tundi tarretuda.
Lisandid
Keedetud kartulid, röstitud rukkileib.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa