Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Mehhiko oasupp

Mehhikopärane oasupp peekoni ja Mehhiko rahvusliku chorizo suitsuvorstiga.
Retsept
portsjonile
250 g kuivatatud musti ube
1 porgand
1 sibul
küüslauku
1 väiksem porru
tükike sellerijuurt
õli
puljongit
soola
pipart
500 g peekonit
suvaline kogus rahvuslikku chorizo suitsuvorsti
maitserohelist
Valmistusviis
Üle öö leotatud oad keeta peekoniga.
Tükeldatud aedviljad röstida õlis, püreerida mikseris, segada supisse.
Valmis supisse lisada peeneks tükeldatud suitsuvorst.
Kaunistada supp maitserohelisega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes