Eelroad

Köögiviljapüreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Püreesupp köögiviljast (kapsad, kaalikad, naerid, porgandid, kartulid, aedherned, -oad jne.)
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Köögivili tükeldada väiksemateks kuubikuteks ja keeta väheses soolaga maitsestatud puljongis pehmeks.
Püreerida sauseguriga või köögikombainis.
Rasvaine kuumutada, lisada jahu, segada ja kuumutada läbi.
Lisada vähehaaval puljongit ja segada ühtlaseks.
Lisada köögiviljapüree ja ülejäänud puljong, segada ühtlaseks ning kuumutada koos läbi.
Supp maitsestada soola ja suhkruga.
Laualeandmisel lisada koor ja riputada peale hakitud maitserohelist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
japsint 12.dets 2008 15:22
ah et kohe 100 sibulat,võibolla jääb pisut väheks ;)
1