Eelroad

Kartuli-sibulapüreesupp

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Väga maitsev supp.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Köögivili tükeldada väikesteks kuubikuteks ja kuumutada väheses puljongis pehmeks.
Segu püreerida, lisada ülejäänud puljong ja keeta paar minutit.
Supile lisada peene joana ning pidevalt segades rõõsk koor.
Maitsestada.
Serveerimisel riputada peale hakitud maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sarlina 08.märts 2012 15:45
Mina hakkan kohe tegema loodan,et tuleb hea.
Manzu 25.okt 2005 13:15
Minul tuli see väga hea, kuigi ma lisasin selle juurde mõned komponendid veel- pabrika, porgand ja praetud sink koos kuldsete sibula tükkidega,mmmm......
1