Eelroad

Kreemjas seenesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Kreemsupp mahedamaitseliste seentega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Seened tükeldada kas viiludeks, ribadeks või kuubikuteks ja kuumutada võiga. Kuumale supipõhjale lisada suurem osa kuumutatud koorest. Munakollased segada lahti ja lisada ülejäänud koor. Supp valada koore-munasegule pidevalt segades. Nii saab ühtlasema konsistensiga supi. Kuumutatud supile lisada seened, supp maitsestada. Serveerida supitaldrikul või puljongitassis, peale panna seenetükke ja riputada maitserohelist. Supile võib panna ka röstitud saiakuubikuid.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Röstitud saiakuubikud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa