Eelroad

SINIKARBI-PÜREESUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Vürtsikas kreemsupp sinikarpidega. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori sibulad ja lõika rõngasteks. Koori küüslauk ja haki peeneks. Pane koos pune, tüümiani, veini ja veega keema. Puhasta sinikarbid jooksva vee all hoolikalt harjaga ja lisa supisse (kasuta ainult suletud karpe), maitsesta soola ja pipraga. Keeda 5-7 minutit, kuni karbid avanevad. Kurna keedus läbi marli. Eralda sinikarbiliha karpidest, mis on avanenud ja jäta sooja. Kuumuta supivedelik koos tomatipüreega, lisa ettevaatlikult segades vahukoor, maitsesta soola, värskelt jahvatatud musta pipra ning Worcesteri kastmega. Jaota supp taldrikutesse, tõsta igasse sinikarpide liha ja kaunista basiilikulehtedega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa