Eelroad

PAPRIKA-KOORESUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Paprika-koore-püreesupp kalkunirinnaga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese ja puhasta paprikakaunad ning lõika kuubikuteks. Püreesta paprikatükid mikseriga vedelaks massiks. Koori sibulad ja haki peeneks. Hauta potis sulatatud võis klaasjaks sibul, lisa jahu ja vispliga pidevalt segades puljong. Jälgi, et ei tekiks väikseid klimpe. Lisa ka vahukoor, paprikamass ja -pulber ning keeda madalal kuumusel u 10 minutit. Maitsesta soolaga. Eemalda kalkunilihalt nahk ja rasv ning lõika ribadeks. Lisa supisse. Kui koduses majapidamises ei ole mikserit, toimi järgmiselt: lõika paprika võimalikult väikesteks tükkideks, hauta 20 g võis koos sibulatega, lisa veidi puljongit ja kuumuta tasasel tule u 40 minutit. Suru läbi sõela. Kuumuta jahu 40 g võis. Edasi toimi nii, nagu ülal kirjeldatud.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa