Eelroad

KABATSHOKI-JUUSTUSUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Koorene kabatshokisupp sulatatud juustuga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese aedviljad. Lõika kabatshokk koos koorega hästi väikesteks kuubikuteks ja porru õhukesteks tükkideks. Pehmenda aedviljad, segades neid potis kuumas rasvaines. Lisa vesi, puljongikuubik ja sulatatud juust väikeste tükkidena. Keeda vähesel kuumusel ja vahepeal segades umbes 10 minutit. Sega nisujahu piima hulka ning lisa supile. Maitsesta basiiliku ja tüümianiga. Vajaduse korral lisa soola. Puista valmis supile peterselli.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Veronc 28.okt 2011 20:10
Proovisime ka. Kabat?oki ja porru sõprus on üsna meeldiv. Meiegi tegime supi püreeks, see tegi supi märksa isuäratavamaks. Tavalise sulajuustu asemel kasutasime kanaga Merevaiku. Kõrvale sõime röstsaia kanasingi ja parikaga. Väga mõnus, lapsedki kiitsid. Tähelepanek oli, et see supp on hernesupi moodi, nii maitselt kui välimuselt. Asjaolu, et suurem osa meie perest on kabat?oki suhtes (pehmelt öeldes) skeptiline annab kiitusele lisaväärtust ;).
neiu383 30.juuli 2010 17:48
Tegin täna katset. Pole varem kunagi kabatsokist midagi teinud. Muidu koostisained ja valmistamisviis jäid mul samaks, aga lõpuks ei olnud supi väljanägemine eriti mõnus, seega lasin saumikseriga üle ja tegin püreesupiks. Praadisin peale veel krõbedaid peekoniribasid ja kõrvale sai kukleid süüa, nii oli vahelduseks päris hea söök:) Aga kabatsoki võlu pean veel enda jaoks avastama, see supp seda välja ei toonud, et korrata tahaks:R
1