Eelroad

Slaavi püreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Püreesupis on kasutatud sibulat, porgandit, peeti, kartulit, peekonit ja seeni. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori aedviljad ning tükelda sibul, porgand ja kartul. Riivi peet, sest see valmib teistest aeglasemalt. Lase vesi keema, lisa puljongikuubikud, aedviljad ja maitseained. Keeda, kuni aedvili on pehme. Püreesta supp koos leemega püreepressi, köögikombaini või mikseri abil. Haki peekon ja seened. Pruunista seened kergelt kuumal pannil peekonist eralduvas rasvas. Lisa supile hapukoor, piim, äädikas ja maitse järgi maitseineid. Kui supp on vedel, paksenda seda, segades veidike nisujahu koore või piima hulka. Valmis supile puista seene- ja peekonitükid.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa