Eelroad

LILLKAPSAPÜREESUPP

Keskmine hinne: 3.21 Allikas: Parimad kodused toidud
Lillkapsapüreesupp juustu ja kress-salatiga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori pastinaak ja kartul. Lõika need viiludeks ning lillkapsas tükkideks. Pane aedviljad ja aedviljapuljongikuubik keevasse vette. Keeda aedvili pehmeks, püreesta koos leemega ja pane tagasi potti. Lisa supile maitseained ning sulatatud juust väikeste tükkidena. Kuumuta ja sega suppi puukahvliga, kuni juust on sulanud. Vajaduse korral lisa maitseaineid. Puista supile hakitud peterselli, mõrkjat kress-salatit või kressi peenestatud seemnepesi, see annab supile teravama maitse.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Röstitud sai.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa