Eelroad

Minestrone

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: Parimad kodused toidud
Köögiviljasupp makaronidega. Valmis supp on üsna paks, maitserikas ja aromaatne, lausa kuninglikult hea.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika suitsupekk tükkideks.
Koori sibul ja kaabi porgand.
Lõika kõik aedviljad peenteks ribadeks.
Kuumuta pekk potis puukahvliga segades.
Lisa sibul, porgand ja kapsas ning pruunista need kergelt.
Pane juurde vesi, lihapuljongikuubik, porrutükid, herned või oad ning makaronid.
Lase supil tasakesi keeda 30 minutit ja maitsesta keev supp purustatud küüslauguküüne, tomatipüree, musta pipra ja maitseürtidega.
Vajaduse korral lisa vett.
Valmis supp on üsna paks, maitserikas ja aromaatne, lausa kuninglikult hea.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
poika 03.dets 2012 02:49
maverik, mine lõhu puid või midagi. Ilmselgelt sa ei tea et minestrone sees on kapsas
Meid 18.nov 2012 12:37
Minestrone KÄIB KAPSAGA!
maverik 09.dets 2008 01:16
päris nii ikka pole ... minestrone ei ole kapsasupp ... seega ilma kapsata, palun tomatipüree on aga vaja lisada sibula,küüslaaugu praadimisel,et see saaks karamelliseeruda, ehk oma suhkrud välja anda ... makaronid lisatakse 10 min enne supi valmis saamist, et need jääksid nn al`dente ja köige löpuks, see supp ei tohi jääda paks vaid pigem vedel ning selge muidu on tegu mitte mindestrone vaid Eesti notsu toiduga
123võsu 14.sept 2006 15:08
Hea supp!
1