Eelroad

Porgandi-läätsesupp

Keskmine hinne: 3.5
Kuldne porgandi-läätsesupp röstsaiaga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta pool puljongist suures potis ning lisa sibul, küüslauk, köömned. Kui sibul on pehme, lisa porgand ja seller. 5 minuti pärast lisa ülejäänud puljong ja vesi. Keeda kuni porgand on pehme. Purusta saumiksriga püreeks, lisa läätsed ja keeda läätsede pehmenemiseni. Röstsaiale puista parmesani, peterselli ning küüslauku, lase kergeelt ahjust läbi, kuni juust on pisut sulanud.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Serveeri suppi hapukoore ja röstsaiaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa