Eelroad

SINIHALLITUSJUUSTUGA SUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Püreesupp sinihallitusjuustu, paprika ja porruga. Supi võib jätta ka püreestamata, sel juhul tuleb aedviljad lõigata hästi väikesteks tükkideks. Paprika ja porru asemel võib kasutada 150-200 g värskeid shampinjone. Valmistamisaeg u 35 minutit.
Valmistusaeg: 20-40 min

35

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese porru ja lõika õhukesteks tükkideks.Eemalda paprika seemned ja haki see peeneks. Sega aedvilja potis kuumas rasvas ja lase keema. Lisa hästi segades jahu ja vesi ning keeda suppi umbes 15 minutit. Püreesta supp koos leemega püreepressi või köögikombaini abil ja pane tagasi potti. Lisa puljongikuubik, peenestatud juust, piim, vahukoor ja maitseained. Pidevalt segades lase supp keema. Valmis supile puista hästi peeneks hakitud peterselli või muid maitseürte. TEISEND: Supi võib jätta ka püreestamata. Sel juhul tuleb aedviljad lõigata hästi väikesteks tükkideks. Paprika ja porru asemel võib kasutada 150-200 g värskeid shampinjone.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Röstitud sai,- saiakuubikud või batoon.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa