Eelroad

KÖÖGIVILJARULL

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Rullbiskviiditaoline köögiviljarull sisaldab täidises spargelkapsast, lillkapsast, porgandit, porrut, herneid, ube jne. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Juustukastme valmistamiseks sulatada või pannil, lisada nisujahu, kuumutada segades veidi koos. Lisada kuum piim ning kastet keeta u 5 minutit. Juust riivida peene riiviga ning lisada kastmele. Kastet segada, kuni juust on sulanud. Ahi kuumutada 200 kraadini. Taina valmistamiseks kuumutada paksupõhjalises keedunõus vesi, piim ja või keema, lisada korraga kogu jahu. Segada, kuni tainas eemaldub keedunõu servadest. Tainas jahutada, sellele lisada ükshaaval munad, iga muna lisamise järel segada tainas ühtlaseks. Tainas laotada küpsetuspaberile (30x40 cm), küpsetada 20 minutit ahjus. Ahjust võetud tainapõhi kummutada teisele küpsetuspaberile ja jahutada. Jahtunud tainapõhjale määrida juustukastet, laotada peaaegu pehmeks keedetud või küpsetatud köögiviljad, puistata maitseained ja hakitud maitserohelist ja maitseürte. Keerata rulliks, pakkida küpsetuspaberisse või toidukilesse ning panna mõneks tunniks külmikusse. Rull tõsta serveerimiseks sobivale lõikelauale või lõigata viiludeks ja panna vaagnale. Vaagna garneerimiseks võib kasutada mitmeid salatiliike, köögivilju, maitserohelist, maitseürte. Rulli võib serveerida ka portsjonitena, kasutades garneeringuks samu toiduaineid. Sama idee järgi võib valmistada mitmesuguseid rulle, miks mitte proovida täidiseks kala, liha, seeni. Asendades juustukastme vanillikastmega ning kasutades täidiseks puuvilju ja marju, saame täiesti uudseid magustoite.
Serveerimisviis
Enne serveerimist hoida mõned tunnid külmkapis.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa