Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

KALA-TOMATISUPP

Eelroad

KALA-TOMATISUPP

Elukiri
PrindiSoovita sõbrale
Lihtne ja kiirelt valmiv puhta maitsega supp. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
300 g kalafileed (ahven, forell, lõhe vm)
1-1,5 l kalapuljongit
6-7 kartulit
4-5 väiksemat tomatit
meresoola
valget terapipart
värsket basiilikut
Valmistusviis
Lasta eelnevalt keedetud kalapuljong keema tõusta, lisada küllaltki suurte tükkidena kartul, maitsestada meresoola ja valge pipraga. Soovi korral ka poole teelusikatäie kuivatatud basiilikuga. Tomatid kasta korraks keevasse vette ja koorida. Kui kartul on pehme, lisada tomatisektorid (tomat kaheksaks tükiks lõigatud) ja kalatükid. Lasta veidi haududa, kuni kala on pehme. Valmis supile lisada hakitud värsket basiilikut. Nipp: proovige, kuidas sobivad kokku värske kala ja suitsukala. Lisage supile ka suitsukalatükke.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes