Eelroad

KALA-TOMATISUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Elukiri
Lihtne ja kiirelt valmiv puhta maitsega supp. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lasta eelnevalt keedetud kalapuljong keema tõusta, lisada küllaltki suurte tükkidena kartul, maitsestada meresoola ja valge pipraga. Soovi korral ka poole teelusikatäie kuivatatud basiilikuga. Tomatid kasta korraks keevasse vette ja koorida. Kui kartul on pehme, lisada tomatisektorid (tomat kaheksaks tükiks lõigatud) ja kalatükid. Lasta veidi haududa, kuni kala on pehme. Valmis supile lisada hakitud värsket basiilikut. Nipp: proovige, kuidas sobivad kokku värske kala ja suitsukala. Lisage supile ka suitsukalatükke.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa