Eelroad

Kartuli-suitsukalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita Autor: Sirje Rekkor
Kerge suitsukalasupp. Valmistamisaeg u 35 minutit.
Valmistusaeg: 20-40 min

35

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kalapuljong kuumutada keema, lisada väheses rasvaines kuumutatud hakitud sibul ja kuubikuteks tükeldatud kartulid. Keeta pehmeks ja püreestada sauseguriga. Lisada sidrunipiar, kalatükikesed ja piim ning kuumutada keemiseni. Maitsestada vajadusel soolaga ja lasta 10 minutit kaane all valmida. Serveerimisel riputada peale hakitud tilli.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Röstitud rukkileib või teraleib.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa