Eelroad

PIKNIKUPIRUKAS

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad
Muretainapirukas köögivilja-fetajuustu-suitsusingitäidisega, kaunistuseks kokteilitomatid. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega kuivained sõrmedega näppides sulatatud margariiniga. Lisa vesi ja sõtku tainas hõlpsasti rullitavaks. Pane tainas 20 minutiks jahedasse seisma. Rulli tainas kettaks, mis katab küpsetusvormi põhja ja küljed. Pane vormi. Vormis olevale tainale laota külmutatud köögivili, kuubikuteks lõigatud juust ja sink, peale porrurõngad ja ürdisegu. Poolekslõigatud pisitomatid sea äärtele kaunistuseks. Sega munad ja piim ning kalla vormi. Pane pirukas 225 kraadisesse ahju 35-40 minutiks küpsema. Valmis piruka pind kaunista peterselliga.
Serveerimisviis
Parim on soojalt, pinikul olles on pirukas ilmselt juba jahtunud aga maitsev on sellegipoolest.
Lisandid
Puljong, tee, kohv.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa