Eelroad

Kihiline kartulisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Kihiline kartulisalat vürtsika punase kastmega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori keedetud külmad kartulid ja lõika väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibul. Lõika täissuistuvorst ja marineeritud kurk tükkideks, sellerivars õhukesteks viiludeks ja tomatid väikesteks sektoriteks. Pane salati ained kihiti serveerimiskaussi. Sega kumerapõhjalises kausis munakollase hulka peenestatud küüslauguküüned, sidrunimahl ja sool. Lisa väikeste osade kaupa ning tugevasti kloppides õli. Lahjenda kastet, lisades kooresegust hapupiima. Pane juurde tomatipüree, peenestatud värske basiilik ja vajaduse korral pipart ning soola. Vala kaste salatile.
Serveerimisviis
Enne serveerimist lase natuke aega jahedas maitsestuda.
Lisandid
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa