Eelroad

TALUPOJA OASUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Oasupp kapsa, porgandi ja peekoniga. Valmistamisaeg u 40 minutit. Samadest ainetest võib valmistada ka Toscana oapüreesuppi. Väikeseks, aga oluliseks erinevuseks on see, et peekonitükid võetakse peale pruunistamist potist välja. Supp püreestatakse ja maitsestatakse värske või kuivatatud basiilikuga. Peekonitükid puistatakse valmis supile.
Valmistusaeg: 40-60 min

40

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kaabi porgand, koori sibul ja seller ning riivi jämeda riiviga. Lõika kapsas peenikesteks ribadeks. Lõika peekon kääridega otse potti väikesteks tükkideks. Lisa peenestatud küüslauguküüs ja kuumuta puukahvliga segades, kuni peekon on kergelt pruunistunud. Pane juurde aedviljad ning sega neid veidi aega koos peekoniga. Lisa vesi, lihapuljongikuubik, oad ja maitseained. Lase supil keeda 30 minutit. Paku supi juurde leiba. Samadest ainetest võib valmistada ka Toscana oapüreesuppi. Väikeseks, aga oluliseks erinevuseks on see, et peekonitükid võetakse peale pruunistamist potist välja. Supp püreestatakse köögikombaini või mikseriga ja maitsestatakse värske või kuivatatud basiilikuga. Peekonitükid puistatakse valmis supile.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Leib.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa