Eelroad

HAKKLIHA-AEDVILJASUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Hakkliha-aedviljasupp porgandi, pastinaagi, kaalika, kartuli, porru ja aedubadega. Hakklihasuppi võib lõpmatult varieerida, kasutades just neid aineid, mis on parajasti käepärast. Pehme kabatshokk, tomat ja spargelkapsas või aromaatsed lehtseller ja apteegitill annavad supile oma ilme. Valmistamisaeg u 30 minutit.
Valmistusaeg: 20-40 min

30

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori juurviljad ja sibul. Lõika need väikesteks kuubikuteks või tükkideks. Lase vesi keema, lisa lihapuljongikuubikud, vürts, juurviljad ja sibul. Koori kartulid, lõika kuubikuteks ning pane supisse. Veidi hiljem lisa tükikestena hakkliha ja katkilõigatud porru ning tükeldatud aedoad. Maitsesta supp ja hauta seda kaanega kaetult veel 15 minutit. Puista peale hakitud peterselli. Hakklihasuppi võib lõpmatult varieerida, kasutades just neid aineid, mis on parajasti käepärast. Pehme kabatshokk, tomat ja spargelkapsas või aromaatsed lehtseller ja apteegitill annavad supile oma ilme.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa