Eelroad

SUFLEE PÕDRALIHAGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu & Aed, aprill 2004.a.
Suflee suitsutatud põdralihaga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sulata rasvaine potis ja aja keema. Lisa jahu ja sega hästi. Lisa tasapisi piim, kogu aeg traatvispliga segades. Vajadusel tõsta pott vahepeal tulelt. Aja kaste korraks keema, lisa maitseks sool ja valge pipar ning lase jahtuda. Rasvata sirgeservalise kõrge vormi sisepind ja riputa riivsaiaga üle. Võid kasutada ka paraja portsjoni suurusi väikesi vorme, näiteks kuumuskindlaid kohvitasse. Löö munad lahti, eralda valged rebudest. Sega munakollased vispliga kastmesse. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Umbes veerand sellest kogusest pane kõrvale. Ülejäänud osa (3/4) sega ettevaatlikult lusikaga tõstes sufleesegusse. Kalla sufleesegu rasvainega määritud ja riivsaiaga ülepuistatud vormi. Pane peenestatud põdraliha ja porru pannile, küpseta ja vajadusel maitsesta soolaga. Tõsta täidis vormi sufleetainale. Küpseta alumisel ahjuvõrel 200 kraadi juures umbes 30 minutit. Lõpuks tõsta peale kõrvalepandud munavalgevaht ja küpseta veel seni, kuni munavalgevaht on kergelt pruunistunud.
Serveerimisviis
Serveeri KOHE pärast ahjust väljavõtmist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa