Eelroad

UHKE LÕHETORT

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine - J & Ü Reissaar
Lehttainast põhjal lõhetort. Väga pidulik ja lihtne valmistada. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Küpseta lehttainast 2 suurt ümmargust ketast. Alusta tordi kokkupanemist 2 tundi enne serveerimist, siis on tort parajalt mahlane ja siiski veel krõbe. Määri 1 põhi hapukoore-majoneesiseguga. Sega kokku tükeldatud krabinuudlid, suitsulõhe, kodujuust ja maitseained. Kui segu tundub liiga kuiv, lisa majoneesi. Jaga segu ühtlaselt põhjale. Aseta sellele teine põhi, määri peale hapukoore-majoneesisegu ja puista maitseinetega üle. Jaga krevetid ühtlaselt pinnale. Kaunista sidrunisektorite või -ketastega ja lõheviiludest keeratud torbikutega. Kaunistuseks võib lisada ka mõned koorimata krevetid ja tillioksad.
Serveerimisviis
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa