Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

CALDO VERDE

Eelroad

CALDO VERDE

Pereköök
PrindiSoovita sõbrale
Brasiiliast pärit caldo verde ehk roheline supp on väga omapärase maitsega. Supi koostises on sibul, küüslauk, kartul, hiina kapsas ja tugevamaitseline suitsuvorst (salaami või küüslauguvorts). Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
1-2 sibulat
2-8 küüslauguküünt
veidi õli
1 l vett
4-5 kartulit
soola
erinevaid piprasegusid
1 hiina kapsas või väiksem peakapsas
hapukoort
tugevamaitselist suitsuvorsti (küüslaugu- või salaami vorsti)
Valmistusviis
Koori ja tükelda sibulad ning küüslauk. Lase õli keema ja kuumuta sibulat-küüslauku selles, kuni need muutuvad läbipaistvaks. Lisa vesi ja kooritud ning tükeldatud kartulid ja pisut soola. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Püreeri kartulid. Lisa supile tükeldatud kapsas ja keeda, kuni see on pehme. Maitsesta. Serveerimisel lisa hapukoort ja tükeldatud suitsuvorsti.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

Märksõnad

caldoverde

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool