Eelroad

CALDO VERDE

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköök
Brasiiliast pärit caldo verde ehk roheline supp on väga omapärase maitsega. Supi koostises on sibul, küüslauk, kartul, hiina kapsas ja tugevamaitseline suitsuvorst (salaami või küüslauguvorts). Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori ja tükelda sibulad ning küüslauk. Lase õli keema ja kuumuta sibulat-küüslauku selles, kuni need muutuvad läbipaistvaks. Lisa vesi ja kooritud ning tükeldatud kartulid ja pisut soola. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Püreeri kartulid. Lisa supile tükeldatud kapsas ja keeda, kuni see on pehme. Maitsesta. Serveerimisel lisa hapukoort ja tükeldatud suitsuvorsti.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa