Eelroad

Forelli-püreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Koorene vikerforellipüreesupp piparmündi ja valge veiniga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane puljong pliidile keema. Tõsta külmutatud forellid keeva puljongisse ja maitsesta soola ning värskelt jahvatatud musta pipraga. Pese piparmünt ja rebi varrelt lehed. Lisa puljongisse piparmündivarred ja vein. Keeda madalal kuumusel u 30 minutit, kuni kala on pehme. Kurna puljong. Fileeri forellid ja püreesta väheses puljongis. Lase järelejäänud puljong uuesti keema tõusta. Sega jahu 1-2 sl veega ja lisa pidevalt segades aeglaselt puljongisse. Keeda tasasel tulel u 5 minutit. Lisa forellipüree. Haki väiksemaks 4 piparmündilehte, lisa need koos vahukoorega pidevalt segades supisse. Maitsesta ja vala puljongitassidesse. Kaunista piparmündilehtedega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa