Eelroad

LÄÄTSEPÜREESUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Paprika, ulukiliha, singi ja punase veiniga püreesupp punastest läätsedest. Kaunistuseks ja lisandiks vahukoor kirsikeedisega. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta ja pese köögivili ning lõika väiksemateks kuubikuteks. Haki väiksemateks tükkideks ulukiliha ja sink. Sulata kastrulis või ning prae selles liha. Lisa tomatipasta ja köögiviljakuubikud, hauta veidi, maitsesta soola ja pipraga. Kalla potti puljong, vein ja läätsed. Keeda tasasael tule u 50 minutit. Püreesta supp mikseriga, lisa veidi vett ja maitsesta soola ning pipraga. Sega kokku vahukoor ja kirsikeedis. Jaota supp taldikutesse ning kaunista roosa kreemi ja värviliste paprikatükikestega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa