Eelroad

KÕRVITSA-JUUSTUPÜREESUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Kõrvitsa-juustupüreesuppi serveeritakse koos leotatud ning röstitud nisuteradega. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane eelmisel õhtul nisuterad 500 ml vette likku. Koori kõrvits, eemalda seemned ja kiud ning lõika viljaliha kuubikuteks. Koori sibul ja haki väikesteks tükkideks. Sulata potis või ja kuumuta selles sibul klaasjaks. Lisa kõrvits ja hauta u 5 minutit. Kalla nisuterade leotusvesi eraldi anumasse, lisa nii palju vett, et saaksid 1 l vedelikku. Kalla vedelik kõrvitsale, maitsesta pipra ja muskaadiga ning keeda u 20 minutit. Suru kõrvits läbi sõela või püreesta mikseriga. Riivi juust, lisa sellest 3/4 korraks tulele tõstetud supisse (et juust saaks sulada). Rösti leotatud nisuteri u 5 minutit võis, viimase 2 minuti jooksul lisa suhkur. Jaota supp taldrikutesse, puista peale nisuteri ja riivjuustu.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
11112222 10.nov 2007 12:36
Aitäh hea retsepti eest!
1