Eelroad

PIKANTNE ÕUNASUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Huvitav õunasupp suitsusingi ja sibulaga. Maitsestamiseks on kasutatud kadakamarju ja kalvadosi. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori sibulad, poolita ja lõika õhukesteks seibideks. Lõika sink õhukesteks viiludeks, prae potis võis tasasel tulel nii kaua, kuni rasv on välja tulnud ja viilud rulli keerdunud. Aseta 4 viilu kõrvale, ülejäänud peenesta. Prae sibulat järelejäänud rasvas. Koori õunad, poolita, eemalda südamikud ja viiluta. Hauta õunu koos sibulatega 3-4 minutit, lisa pekikõrned, maitsesta kalvadosi ja kadakamarjadega. Kalla peale puljong, kuumuta tasasel tulel 10-15 minutit. Jälgi, et õunad keeksid pehmeks, kuid ei laguneks tükkideks. Maitsesta supp pipraga, eemalda kadakamarjad ja paksenda kartulipüree pulbriga. Jaota supp taldrikutesse ja lisa igale portsjonile supi peale praetud pekirull.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa