Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

ÜLEKÜPSETATUD SPINATISUPP

Eelroad

ÜLEKÜPSETATUD SPINATISUPP

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus üleküpsetatud koorene spinatisupp röstitud leiva ja mozzarella juustuga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
600 g külmutatud hakitud spinatit
250 ml vett
250 ml piima
1 küüslauguküüs
125 ml vahukoort
soola
värskelt jahvatatud musta pipart
4 viilu täistera röstileiba
200 g mozzarella juustu
Valmistusviis
Pane potti külmutatud spinat, vesi, piim ja maitseained. Lase spinatil keskmisel kuumusel sulada, seejärel kuumuta vedelik keemiseni. Koori ja peenesta küüslauguküüs, sega supisse koos vahukoorega ja maitsesta soola ning pipraga. Rösti leivad ja lase jahtuda. Koori sibul ja haki peeneks. Lõika mozzarella õhukesteks viiludeks. Kalla supp nelja kuumakindlasse kaussi. Riputa sibul röstitud leivale, kata juustuga ja pane supi pinnale. Küpseta eelsoojendatud ahjus 250 kraadi juures (gaasipliidil 5.jaotus) u 10 minutit, kuni juust on sulanud.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp