Eelroad

Spargli-riisisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Kanapuljongis spargli-riisisupp harakputkega. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori sparglid, pese ja lõika u 3 cm pikkusteks tükkideks. Pane koored vette ja keeda u 15 minutit. Kurna vedelik (jäta koored alles), lisa sinna sparglitükid ja keeda u 15 minutit. Pane riis keeva soolvette, kuumuta keemiseni ja hauta 15 minutit. Kalla keedetud riis sõelale, vala üle külma veega ja lase nõrguda. Pese, kuivata ja haki peeneks harakputk ning kuumuta potis sulavõis. Kalla peale kanapuljong, kuumuta keemiseni. Lisa sparglikoored, sparglitükid koos keeduveega ja riis. Kuumuta, maitsesta soola, pipra, muskaatpähkli ja sidrunimahlaga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa