Eelroad

KIHILINE SUPP

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Ahjus valmistatud kihiline supp kartulist, porgandist, juursellerist, porrust, kana- ja seafileest. Katteks juust. Ahjus küpseb roog umbes 1 3/4 tundi + ettevalmistus. Roog näeb eriti kena välja läbipaistvas vormis.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pese ja koori porgandid, juurseller ja kartulid ning lõika õhukesteks viiludeks. Lõika pestud sea- ja kanafilee umbes 5 mm laiusteks ja 3 cm pikkusteks ribadeks. Riivi juust. Puhasta porrud, pese ja lõika õhukesteks rõngasteks. Murra loorberileht kolmeks. Aseta suurde küpsetusvormi (läbipaistvas vormis on roog eriti kena väljanägemisega) kartulikiht, murenda sellele 1 tükk loorberilehest, lisa pipar ja veidi soola, kata 1/3 porrurõngaste ja sealiharibadega. Järgmise kihina lao peale porgandid, maitsesta purustatud loorberi, pipra ja soolaga, kata 1/3 porrurõngaste ja kanaribadega. Kolmandaks kihiks pane seller ja järelejäänud porru. Vala peale puljong, riputa üle riivjuustuga. Kata vorm kaane või fooliumiga. Küpseta eelsoojendatud ahjus 175 kraadi juures (gaasipliidil 2. või 3. jaotus) u 1 3/4 tundi. 15 minutit enne valmimist eemalda kaas või foolium, et juust saaks pruunistuda.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa