Eelroad

Riivsaia-mädarõikasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Vürtsikas mädarõikasupp keedetud keelega. Valmistamisaeg u 30 minutit.
Valmistusaeg: 20-40 min

30

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Kuumuta potis puljong ja sega juurde riivsai. Koori ja riivi mädarõigas ning lisa koos pipraga puljongisse. Lase u 15 minutit tõmmata (ära lase keema tõusta!). Pese ja puhasta kevadsibulad, lõika õhukesteks rõngasteks ning sega supisse. Lisa kuubikuteks lõigatud keel, crème fraiche ja õunakeedis. Kuumuta keemiseni ja serveeri kohe. Kui mädarõigas on eriti varajane ja terav, võta ainult pool kogusest. Värske mädarõika võid asendada 150-200 g marineeritud mädarõikaga (ilma majoneesi või kooreta!).
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa