Eelroad

Selge kalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Selge kalasupp sidruni ja tilliga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori sibulad ja küüslauk, lõika sibulad kuubikuteks.
Pese tomatid ja lõika kaheksaks tükiks.
Pane suurde potti köögivili, kalajäägid, petersell, tüümian, pool sidrunit, pipar ja sool.
Vala peale vesi ja keeda u 1 tund tasasel tulel.
Kurna keedus läbi marli.
Soovi korral selita puljong munavalgega.(Vaata nõuannetest).
Kuumuta puljong uuesti, maitsesta soolaga.
Pese kalafilee, lõika suurteks kuubikuteks ja keeda 3-4 minutit puljongis, kuni kala on pehme.
Lõika teine sidrunipool õhukesteks viiludeks, haki till peeneks ja lisa kõik supisse.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa