Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Punane broilerisupp

Eelroad

Punane broilerisupp

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Punane broilerisupp on peekonimaitseline tõhus talvesupp.

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 spl Õli
300 g marineeritud broilerifilee
100 g Peekon
1 tk Harilik sibul
2 tk Porgand
1 tk Porrulauk
1 tk Hiina kapsas
1 purk Purustatud tomatid
1 l Vesi
2 tk Kanapuljongikuubik
0.25 tl Cayenne'i pipar
0.5 tl Tüümian, kuivatatud
PEALE
Parmesani riivida
Kuumuta pannil õli ja pruunista selles ribadeks lõigatud broilerifilee. Lisa hakitud peekon ja sibul.Lõika porgandid, porru ja hiina kapsas viiludeks. Vala potti koos pruunistatud broilerifileega ja kuumuta veidi. Lisa purustatud tomatid, vesi, puljongikuubikud ja maitseained. Keeda vaiksel tulel 30 minutit. Puista peale riivitud parmesani juustu ja serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Atsinna 13.jaan 2009 16:28
Tänane supp. Väga hea, kuid veidi muutsin koguseid. Sinki ja kanaliha sai vist ühepalju, puljongikuubikut ei pannud. Kanaliha ei olnud marineeritud ja punase tomati asemel kasutasin rohelist tomatit, nii et supp sai rohekas.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke