Eelroad

Kolme kala uhhaa

Keskmine hinne: 3.5
Uhhaa erinevat sorti kaladest
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Puhasta väiksed kalad sisikonnast ja lõpustest, soomused jäta alles. Puhasta ka supi sisse tükeldamiseks mõeldud kalad ja fileeri need. Pane kalaluud, pead ja väikesed kalad külma vette ning kuumuta neid kuni keemiseni. Eemalda vaht ja lisa juurviljad, mida võid pannil enne pisut röstida. Lisa ka maitseained. Keeda puljogit tasasel tulel kuni 30 minutit. Viis minutit enne puljongi valmimist lisa sellele kuiv valge vein. Kurna puljong, hoia seda kuumana. Sibul lõika viiludeks ja kuumuta võis koos peterselli ning kuubikuteks tükeldatud porgandiga. Lisa supisse kalafileetükid, kuubikuteks tükeldatud kartul, võis kuumutatud sibul, porgand ja petersell. Maitsesta uhhaa soola ja pipraga, lisa loorberileht. Keeda, kuni köögivili on pehme. Serveerimisel garneeri tillioksaga.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa