Eelroad

Forellisupp

Keskmine hinne: 3.5
Forellisupp pipra-toorjuustu ja "Merevaigu" juustuga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane supikogu soolaga maitsestatud vette keema. Juhul kui sul on vähe aega, kasuta kalapuljongikuubikut. Valmis puljongisse pane kuubikuteks lõigatud kartulid. Kui kartulid on peaaegu pehmed, võta supp tulelt. Sega lusikatäite kaupa juurde juustud. Tõsta pott taas tulele ja lisa kuubikuteks lõigatud forellifilee. Võid kala ka grillida ning alles serveerimisel supile lisada. Keeda suppi mõned minutid ja maitse soolasust. Vajadusel maitsesta. Haki supile peale värsket tilli.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nubluz 21.jaan 2008 14:14
Supp on väga hea. Omalt poolt lisasin paar porgandit ja võis praetud sibulat.
1