Eelroad

Täidetud sibulad pastaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Terevisioon
Suitsupeekoniga täidetud küpsetatud sibulad juustupastaga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori sibulad ettevaatlikult ja keeda rohkes vees poolpehmeks. Kurna ja jahuta. Lõika sibulatel "katus" pealt ja väikese noa või lusika abil õõnesta seest tühjaks. Haki väljavõetud sibulamass peeneks. Pooled peekoniribadest haki ja prae pannil krõbedamaks ning sega sibulamassiga. Lisa sinna ka pisut Parmesani juustu. Maitsesta vajadusel soola, pipra ning näpuotsatäie hakitud tüümianiga. Topi saadud massiga õõnsad sibulad täis. Keera iga täidetud sibula ümber 2 peekoniviilu ja kinnita vajadusel tikuga. Vala igasse sibulasse sorts 35% rõõska koort ning küpseta need ahjus kuldpruuniks. Keeda pasta rohkes vees poolvalmiks. Valmista kaste ülejäänud rõõsast koorest ja sulatatud juustust ning sega poolvalmis pasta sinna juurde. Hauta pisut, kuni pasta on valmis. Maitseks võib lisada kanapuljongikuubiku. Serveeri juustupastat koos küpsetatud sibulatega. Kaunistuseks värsked tüümianioksad.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Krõbe sai.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa