Eelroad

OKROSHKA SINGIGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Külm kaljasupp veiseliha ja singiga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lihatooted lõigata väikesteks kuubikuteks. Osa lihast võib asendada keedetud keele, taise keedetud lambaliha, kergsoolapeki vms. Kurgid koorida ja lõigata samuti väikesteks kuubikuteks. Sibulapealsed hakkida ja hõõruda soolaga. Lisada hapukoor, munakollased, sool, suhkur, sinep ja kali ning segada hoolikalt. Siis lisada liha- ja kurgitükid, hakitud maitseroheline ja hakitud munavalged ning anda külmalt lauale.
Serveerimisviis
Serveeri külmalt.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa