Eelroad

OKROSHKA KALAST

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Külm kaljasupp erinevate kalaliikide ja keedetud peediga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Praetud kala puhastada luudest ja murendada väikesteks tükkideks. Lisada mädarõigas, hakitud heeringas ja sibulapealsed, kooritud ja viiludeks lõigatud kurk, jämedalt riivitud keedetud punapeet, oliivõli ja segada hoolikalt. Valada peale kali, lisada vääriskalatükid ja veidi jääd ning puistata peale hakitud maitseohelist. Suvisel ajal on väga maitsev külmalt ka tavaline uhhaa või kalasupp, kui sellele lisada keedetud muna, hapukoort ja rohkesti hakitud maitserohelist.
Serveerimisviis
Serveeri külmalt.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa