Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Lõvipead

Hiinapärane roog. Kanapuljongis keedetud hakklihapallid seente ja krevettidega. Serveerida võib nii soojalt kui ka külmalt. Sõmer riis, majoneesikaste.
Retsept
portsjonile
300 g seahakkliha
1/2 tl ingveripulbrit
1 tl suhkrut
1 väiksem hakitud sibul
1/3 klaasi hakitud seeni (kui kasutad soolaseeni, siis pole soola vaja lisada)
3/4 klaasi puhastatud ja tükeldatud krevette
2 sl sojakastet
Valmistusviis
Sega kõik ained koos ühtlaseks massiks ja vormi sellest 8 palli.
Keeda neid kanapuljongis kaaneta 15 minutit.
Kanapuljongi võib teha ka puljongikuubikust.
Serveeri koos sõmera riisiga.
Pallid on maitsvad ka külmalt majoneesikastmes.
 

Märksõnad

lõvipead

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga