Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Lõvipead

Hiinapärane roog. Kanapuljongis keedetud hakklihapallid seente ja krevettidega. Serveerida võib nii soojalt kui ka külmalt. Sõmer riis, majoneesikaste.
Retsept
portsjonile
300 g seahakkliha
1/2 tl ingveripulbrit
1 tl suhkrut
1 väiksem hakitud sibul
1/3 klaasi hakitud seeni (kui kasutad soolaseeni, siis pole soola vaja lisada)
3/4 klaasi puhastatud ja tükeldatud krevette
2 sl sojakastet
Valmistusviis
Sega kõik ained koos ühtlaseks massiks ja vormi sellest 8 palli.
Keeda neid kanapuljongis kaaneta 15 minutit.
Kanapuljongi võib teha ka puljongikuubikust.
Serveeri koos sõmera riisiga.
Pallid on maitsvad ka külmalt majoneesikastmes.
 

Märksõnad

lõvipead

Uued retseptid

Kauboikartulid rosmariiniga

Argitoidud
Kauboikartulid rosmariiniga