Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Okroška lihaga

Eelroad

Okroška lihaga

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Külm kaljasupp veiseliha, kurgi ja keedumunadega.
Retsept
portsjonile
320 g keedetud veiseliha
1,2 l kalja
120 g sibulapealseid
240 g värsket kurki
160 g hapukoort
2 keedetud muna
suhkrut
soola
sinepit
maitserohelist
Keedetud külm veiseliha ja kooritud kurgid lõigata peenteks ribadeks või väikesteks kuubikuteks.
Sibulapealsed hakkida peeneks ja hõõruda vähese soolaga, kuni hakkab eralduma mahla.
Kõvaks keedetud munad hakkida, segada koore, sibula, sinepi, suhkru ja soolaga.
Siis valada juurde kali ja segada. Lisada liha, kurgitükid ja hakitud till.
Serveerida hästi külmalt.

KOMMENTAARID

svenartur 06.juuli 2011 14:02
munadel vaja eraldada munakollane ja munavalge, munavalge lisada kuubikutena, munakollane hõõruda koos suhkru, sinepi ja soolaga ühtlaseks massiks, segada hapukoorega ja lisada supile, eelistan ise kalja asemel keefiri
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes