Eelroad

Okroška lihaga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Peeter Kard
Külm kaljasupp veiseliha, kurgi ja keedumunadega.
Kogus: 1 portsjon
Keedetud külm veiseliha ja kooritud kurgid lõigata peenteks ribadeks või väikesteks kuubikuteks.
Sibulapealsed hakkida peeneks ja hõõruda vähese soolaga, kuni hakkab eralduma mahla.
Kõvaks keedetud munad hakkida, segada koore, sibula, sinepi, suhkru ja soolaga.
Siis valada juurde kali ja segada. Lisada liha, kurgitükid ja hakitud till.
Serveerida hästi külmalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
svenartur 06.juuli 2011 14:02
munadel vaja eraldada munakollane ja munavalge, munavalge lisada kuubikutena, munakollane hõõruda koos suhkru, sinepi ja soolaga ühtlaseks massiks, segada hapukoorega ja lisada supile, eelistan ise kalja asemel keefiri
1