Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Okroška singiga

Eelroad

Okroška singiga

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Külm kaljasupp veiseliha ja singiga.
Retsept
portsjonile
1,5 l kalja
160 g keedetud veiseliha
120 g keedetud või küpsetatud vasikaliha
120 g taist keedusinki
120 g sibulapealseid
240 g värsket kurki
160 g hapukoort
2 keedetud muna
suhkrut
sinepit
soola
maitserohelist
Lihatooted lõigata väikesteks kuubikuteks.
Osa lihast võib asendada keedetud keele, taise keedetud lambaliha, kergsoolapeki vms.
Kurgid koorida ja lõigata samuti väikesteks kuubikuteks.
Sibulapealsed hakkida ja hõõruda soolaga.
Lisada hapukoor, munakollased, sool, suhkur, sinep ja kali ning segada hoolikalt.
Siis lisada liha- ja kurgitükid, hakitud maitseroheline ja hakitud munavalged ning anda külmalt lauale.
Serveeri külmalt.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes