Eelroad

Okroška aedviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Peeter Kard
Külm kaljasupp aedviljadega.
Kogus: 1 portsjon
Kartulid pesta ja keeta koos koorega.
Porgandid ja naerid puhastada ja keeta eraldi.
Jahtunud aedviljad lõigata kuubikuteks.
Kartulid koorida ja lõigata samuti.
Sibulapealsed hakkida ja hõõruda soolaga kuni mahla eraldumiseni.
Redised pesta ja lõigata kuubikuteks.
Aedviljad segada ja valada peale suhkru ning sinepiga maitsestatud kali.
Lisada hakitud munad ja maitseroheline.
Hapukoor anda lauale eraldi.
Kui soovitakse teravamat okroshkat, siis võib supile lisada pisut riivitud mädarõigast.
Kalja asemel võib okroška valmistada külma keedetud veega segatud keefirist.
Serveerida külmalt.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa