Eelroad

Botvinja

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Külm kaljasupp keedetud koha, spinati, hapuoblikate, kurgi ja salatiga.
Kogus: 1 portsjon
Spinati- ja hapuoblikalehed keeta väheses vees ja hõõruda läbi sõela.
Kooritud kurgid lõigata lühikesteks ribadeks, mädarõigas riivida ja sibulapealsed hakkida.
Spinati- ja oblikapüree segada, lisada sool, suhkur, riivitud sidrunikoor ja valada juurde kali.
Eraldi liual antakse kõrvale keedetud kalatükid koos riivitud mädarõika, kurgi, sibula, salatilehtede ja hakitud tilliga.
Eraldi kausis antakse botvinja kõrvale toidujääd.
Hea teada !
Vanal heal ajal valmistati botvinjat tuurabalõkist ja igale sööjale serveeriti ka üks keedetud vähk.
Serveerida külmalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa