Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Külm seenesupp

Eelroad

Külm seenesupp

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Külm seenesupp keedetud veiseliha, kurgi ja munaga.
Retsept
portsjonile
100 g kuivatatud või 500 g värskeid seeni
1,5 l vett
300 g keedetud veiseliha või taist keedusinki
300 g värsket kurki või rediseid
2 keedetud muna
100 g sibulapealseid
200 g hapukoort
tilli
petersellilehti
kalja või sidrunimahla
soola
suhkrut
Kuivatatud seened pesta, leotada külmas vees paar tundi ja panna leotusveega keema.
Värsked mahedamaitselised seened keeta, leem kurnata ja jahutada.
Seened lõigata ribadeks või hakkida. Jahtunud seeneleemesse panna tükeldatud liha ja kurgid või redised, hakitud maitseroheline ning maitsestada suhkru, soola ja kalja või sidrunimahlaga.
Anda lauale külmalt.
Enne serveeimist lisada hakitud muna, seened ja hapukoor.
Hea teada !
Serveeri külmalt.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes