Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Bulgaria tarator

Eelroad

Bulgaria tarator

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Külm hapupiimasupp kurgi, küüslaugu ja Kreeka pähklitega.
Retsept
portsjonile
750 ml hapupiima või keefirit
600 g värskeid kurke
1 küüslauguküüs
100 g õli
50 g hakitud Kreeka pähkli tuumi
veidi äädikat
tilli
soola
Kurgid koorida ja lõigata väikesteks tükkideks.
Lisada soolaga hõõrutud küüslauk.
Hapupiim segada ja valada kurgitükkidele.
Soovi korral võib lisada veidi äädikat ja lahjendada hapupiima külma keedetud veega.
Segada juurde pähklituumad, hakitud till ja piserdada peale õli.
Sellele supile võib lisada ka keedetud muna, keedetud ja kahvliga murendatud kartuleid või rohelist salatit.
Hea teada !
Serveeri külmalt.

Märksõnad

bulgariatarator

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga