Eelroad

Hispaania gazpacho

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Peeter Kard
Külm supp tomati, kurgi, paprika, sibula, küüslaugu, tomatimahla ja valge veiniga. Enne serveerimist peab supp paar tundi külmikus seisma.
Kogus: 1 portsjon
Tomat ja kurk koorida.
Paprikal eemaldada viljavars ja seemned.
Aedviljad lõigata väikesteks tükkideks.
Sibul ja küüslauk hakkida hästi peeneks.
Ained segada ja lisada sool, paprikapulber, tomati- ja sidrunimahl ning õli.
Lasta paar tundi seista külmikus.
Enne lauale andmist lisada supile vein ja mõned jääkuubikud.
Lisandiks sobivad keedetud muna, oliivid, paprikakaunad, kurgiviilud ja lutsernivõrsed.
Hea teada !
Serveeri külmalt.
Lisandiks sobib
Röstitud leib küüslauguvõiga. Keedetud muna, oliivid, paprikakaunad, kurgiviilud, lutsernivõrsed.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tasty 24.märts 2007 13:01
röstitud leiva-saiakuubikud võiks supi sisse lisada.nii tehakse seda vähemalt hispaanias.Ja küüslauku on ikka kõvasti rohkem tunda kui 1 küüne jagu. muidu aga väga kerge,lihtne suvesupp
1