Eelroad

Kreeta läätsesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Maitsev läätsesupp
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Loputa läätsed, leota vähemalt pool tundi ja keeda uues vees 20 minutit.
Lisa peenestatud sibul ja küüslauk, jämedalt riivitud porgand ning kõik muud ained; lase veel 30 minutit haududa.
Meeldivalt hapuka maitse saamiseks lisa veidi sidrunimahla.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kiisu 15.mai 2013 20:14
tegin nüüd teist korda seda suppi,seekord juba punaste läätsetega aga need keesid 3 min. pudruks, rääkimata tund aega keemisest
kiisu 13.mai 2013 18:25
tegin supi roheliste läätsetega ja piisas keeta 20 min. kui oligi kõik juba pehme ja valmis. Supp tuli kena ja maitsev. Väga lihtne ja samas odav!
1