Eelroad

Kalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga Autor: Ruth
Kalasupp piimaga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kala suuremateks tükkideks ja tõsta keeva vette.
Vett võiks olla nii palju, et kalatükid on veega kaetud.
Lase hetk ilma kaaneta keeda ja korja pealt vaht.
Lisa sool ja pipar.keeda 15 min kaane all.
Koori ja tükelda kartulid ja porgandid.
Haki sibul.
Kurna kalapuljong läbi sõela teise potti.
Kuumuta puljong ja lisa kartulid, porgandid ning sibul.
Keeda veel 15 minutit, kuni kartulid on pehmed.
Puhasta kala.
Sega jahu ja piim ning kalla supi hulka.
Keeda mõni minut ning lisa kalatükid, või ja hakitud till.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa