Eelroad

Sibulasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hendrik Toompere jun Autor: Ruth
William Vallutaja sibulasupp aastast 1066. .
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane pott tulele ja õli ning või sulama, kooritud ja viilutatud sibul hauduma.
Nõrgal tulel tuleb hautada kuni sibula läbipaistvuseni, seejärel lisa puljong, siider,loorber, tüümian, koriander.
Hauta umbes 20 min siis sega hulka koor ja maitsesta lõplikult.
Supp pane savikaussidesse ning lisa peale saiakuubikud ja juust.
Aseta 250ºC ahju mõneks minutiks, kuni juust võtab tooni peale.
See on väärikas ja intensiivne kuninglik supp.
Selles supis on sibul vääristatud siidri ja koorega lausa meemaitseliseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Soolakringel 07.märts 2009 14:12
Samad sõnad: lausa uskumatu! Kui ei teaks, et sees on (ainult) sibul, ei oskaks iialgi arvata :)
trooja 15.aug 2005 12:45
Uskumatu!!
1